2017. március 2., csütörtök

Teszteltem: M&D Premium Skincare




Imádok krémeket kipróbálni, szagolgatni, kenegetni és most ismét lehetőségem adódott egy prémium terméket tesztelni. Honti Edit és lánya Honti Hanna olyan termékeket fejlesztettek ki, amelyek hosszú távú és megbízható megoldást kínálnak és mindenki számára elérhetőek. A termékek fejlesztésének alapját a szakmai tapasztalat, illetve a személyes konzultációk során gyűjtött információk és visszacsatolások képezték. A termékek természetes alapanyagokból, innovatív eljárással készülnek.

Palettájukon az alábbi termékek szerepelnek:
 
  • M&D 3-in One face moisturizer artisztító tej (50ml)
  • M&D hyaluronsav koncentrátum (30ml)
  • M&D Timeless Gold Serum (15ml)
  • M&D Protective&antiedema cream (50ml)
  • M&D Premium Skincare Anti Aging Body Emulsion testápoló (200ml)
  • M&D Premium Skincare Intim Wash gel ph4 intim misó (200ml)
Az alábbiakban arról írok, amiket magamon kipróbáltam. 
  • M&D 3-in One face moisturizer artisztító tej (50ml)
Mosdás után, nedves bőrre vittem fel a sűrű, krémszerű lemosót. Először azt hittem, hogy összekevertem a krémmel, de nem erről volt szó, csupán sűrűbb az állaga. Szépen szétteríthető az arcon, ujjbegyekkel bemasszíroztam a bőrbe és hagytam állni az arcomon fél percet. Utána langyos vízzel átitatott vattával lemostam. Imádom, amikor ilyenkor érzem, ahogy a bőröm fellélegzik! 
Egyébként ez egy hármas hatású arctisztító, make-up eltávolító, vitalizáló prémium kozmetikum arcra és szemre. A benne található botanikus alapanyagok – aloe vera, shea vaj, árnika, továbbá MSM, tengeri só – természetes hatásának köszönhetően segít megőrizni a bőr ragyogó, tiszta és természetes megjelenését. Javasolt minden bőrtípusra, főleg érzékeny bőrre.

  • M&D hyaluronsav koncentrátum (30ml)
A letisztított, hatóanyagokra szomjas bőröm szinte felszippantotta a szokatlanul magas hyaluronsav tartalmú szérumot. 
Használata egyszerű: naponta egy-két cseppet kell a kezelendő területre, például a szem, száj környékére, arcra,nyakra vagy akár a dekoltázsra kenni, és hogy felszívódjon, körkörös mozdulatokkal be kell masszírozni a bőrbe.
20 éves kortól prevenciós céllal ajánlott, mert természetes segítséget jelent a ráncok megjelenésének késleltetésére. Az első ráncok megjelenésekor hatékony megoldást jelent. Használatával azonnali, látványos hatás érhető el, amely hosszútávon tartható. Idősebb korban, a mélyebb ráncok halványítására is használható, amelynek köszönhetően az arc üdébbé válik. A fiatalos bőr megőrzése mellett az M&D Hyaluronsav Koncentrátum támogatja a bőr védekezőképességét például hideg, szeles időben, vagy akár a dohányzás okozta károsodások csökkentésére is alkalmas. Hatékonyan használható emellett professzionális kozmetikai kezelések során is.

  • M&D Timeless Gold Serum (15ml)

  • Mondtam, hogy imádom a kencéket... Szóval, miután a hyaluron szérumot felszippantotta a bőröm, gondoltam egy kis arany szérum nem árthat neki, mégis csak elmúltam negyven éves!!! Szóval, ez a szérumot szinte kifeszítette az arcbőröm...
    • Hatóanyagai: kollagén és hyaluronsav
    koncentrátum, elasztin, MSM, C-vitamin,
    E-vitamin
    • A hatóanyagok gyulladáscsökkentő,
    antioxidáns hatásúak és serkentik a bőrsejtek
    megújulását, stimulálják a bőr kollagén és
    elasztin termelődését. Fokozzák a vérkeringést,
    bőrszerkezet javító hatásúak, így a legmélyebb
    ráncok halványítására is alkalmasak.

    • M&D Protective&antiedema cream (50ml)
    Természetesen ezt is kipróbáltam - hiszen ez volt a cél! :)
    Az M&D Premium Skincare innovatív fejlesztésű ödéma elleni arckozmetikuma 9 természetes hatóanyagával 3-as hatást ér el, mivel egyszerre szépíti, gyógyítja és ránctalanítja az arcbőrt.
    Szépít: A krém shea vaj (bőrmegújító, ránctalanító, UV sugaraktól védő)  msm (kéntartalmú gyulladáscsökkentő), szőlőmagolaj (hidratáló, regeneráló) összetevői feszesebbé és szebbé teszik az arcbőrt, segítenek a szem alatti karikák megszüntetésében. A krém regenerálja a kollagén szöveteket
    Gyógyít: Az árnika, boróka, aloe vera természetes hatóanyagai gyógyítják az ödémás, aknés bőrt.
    Ráncatalanít: A jojoba olaj, panthenol (nyugtató, gyulladáscsökkentő),  allantoin (nyugtató, gyulladáscsökkentő) hatására a bőr feszesebb és fiatalosabb lesz, a ráncok napról napra halványodnak.
    • Különleges  innovatív kristályemulzió mely a benne lévő természetes aktív hatóanyagok felszabadító drain hatásának köszönhetően nyugtató, puffadást,ödémát eltüntető tónusfokozó. Széles spektrumban fejti ki hatását.
    • Minden bőrtípusra javasolt.
    • Benne lévő természetes innovatív hatóanyagoknak köszönhetően kitűnő eredmények érhetők el  aknés  bőr esetén, és annak megelőzésében.
    • Csökkenti a szem alatti vizenyőt,és szem alatti sötét karikákat.
    • Idősebb kortól drain hatásának köszönhetően nyugtató puffadást  ödémát eltüntető tónus fokozó.
    • Az arc bármely területén használható/ szem ,orca / Az orca és orr kisebb hajszálereit halványítja, csökkenti a  rozaceára  való hajlamot.
    • Frissíti, élénkíti a bőrt.
    Honti Edit és Hanna

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése