2018. február 23., péntek

Almás kukorica saláta





Ezt a salátát a szomszédban ettük valamikor tavaly ősszel és Trixinek annyira ízlett, hogy elkérte Erzsitől a receptet! Ilyen is ritkán van :):):) Ugyan az eredeti recept joghurttal készült, mi tejföllel készítjük, mert az sűrűbb, állás után sem lesz "vizes" a saláta.

Hozzávalók:

  • 1 konzerv csemegekukorica, lecsepegtetve
  • 1 nagy alma, megpucolva, felkockázva (én golden almából szoktam készíteni)
  • 2 dl tejföl
  • 4 evőkanál majonéz
  • bors
A hozzávalókat összekeverjük, majd legalább egy órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. 
Trixi szerint magában is tökéletes, de natúr sült csirkével is nagyon ütős 😀


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése