2018. szeptember 4., kedd

Imádnivaló hajápolók





Borsi Flóra barátnőmtől kaptam tavasszal ajándékba a Revlon Uniq One hajspray-t, és nem csak én, de Saci lányom is rákapott: nagyon jó illatú és finom tapintású lett a hajunk ettől a regeneráló hajvédőtől. Mivel tavasszal elég sokat használtam a hajvasalót, a termék használata során jöttem rá, mennyivel több ápolást igényel a haj, ha magas hőfokon formázzuk... Az interneten azonnyomban rendeltem is még belőle, valamint másik hármat is szintén a Revlontól. Azt azért el kell mondjam, elég sok időt töltöttem a neten, mire eldöntöttem, melyik termék való az én hajamra, merthogy elmondhatatlanul sokféle termék van minden egyes hajtípusra: samponokból sok-sok fajta, számtalan balzsam, de szérum, formázó krém, pakolás stb. Az alábbi négy az a termék, amit most már két hónapja használunk és csak dícsérni tudom mindegyiket!!!
(A leírásokat a fodraszkellekek.hu oldalról másoltam)


Revlon Professional Uniq One Spray, 150 ml
- Egyedülálló innováció
- A világ első hajban maradó hajápoló spray-maszkja
- Regenerálja és ápolja a töredezett hajat
- Gátolja a haj göndörödését, fényessé teszi a hajat
- Védi a hajat a hőtől
- Selymessé és puha tapintásúvá teszi a hajat
- Védi a haj színét és védelmet nyújt az UVA és UVB sugárások ellen
- A haj kezelhetőbb lesz
- Megkönnyíti a hőkezelést, hajformázást
- Volument ad a hajnak és ápolja a hajvégeket
- Gátolja a haj öregedését 
Használat:
Nedves hajon:
- 20cm-ről permetezze a hajra
- Rövid hajra: 6-8 pumpa
- Középhosszú hajra: 7-12 pumpa
- Hosszú hajra: 10-15 pumpa
- Fésűvel osszlassa el a hajában a Uniq One terméket
- Formázza a kivánt modón a haját és készítse el a frizurát
Száraz hajon:
- Osszlassa el a tenyerén a megfelelő mennyiséget
- Rövid hajra: 2-3 pumpa
- Középhosszú hajra: 3-5 pumpa
- Hosszú hajra: 4-6 pumpa
- Ujjaival osszlassa el a haján a Uniq One terméket a haj középhosszától egészen a hajvégekig
- Szükség esetén formázza újra haját hajszárítóval vagy hajvasalóval



REVLON Be Fabulous C.R.E.A.M. Daly Care Anti Age Serum Normal / Thick  80 ml:
Anti age szérum a selymes hajért!
Színvédő szérum: A koncentrált hatóanyag tartalmának köszönhetően, a Quaternium-22 megakadályozza a festett haj színvesztését. A haj kutikulája simábbá válik, a haj hajhullás elleni ellenállása nő. A seprűs hajnak csodálatos fényt kölcsönöz a hatékony összetevőknek köszönhetően, például a B5-vitaminnak. Anti-Age: Az E-vitamin-összetevő erős antioxidáns hatással van az UV-sugárzásra és segít a hajszálaknak a fiatalos vitalitását és rugalmasságát megtartani. A betain és a panthenol ideális hidratáló, a haj jól ápolt és selymes lesz. Az Anti Age szérum nedvességet biztosít, megvédi a festett haj színét és megvédi a hajszálakat az öregedéstől. A haj kinézete és textúrája nagyban javult a szérum rendszeres használatával.


REVLON Be Fabulous C.R.E.A.M. Hair Recovery Ends Repair Serum Damaged Hair 80 ml:

A hajvég újraépítő szérumot különösen sérült és nagyon száraz hajra tervezték. Hajhullás elleni védelmet is nyújt, a samponnal és kondicionálóval együtt használva még jobb eredmény érhető el. A hajszérum tökéletesen ápolja a hajvégeket és újáépíti a roncsolt töredezett hajszálakat. A szérum kiegészíti a sorozat többi termékének nyugtató és javító tulajdonságait, és alkalmazható azokkal is. Naponta használhatja a hajszérumot, hogy fenntartsa hajának gyönyörű és ép állapotát.
Legyen mesésen szép és fényes a haja, ezért alkalmaza haján a szérumot rendszeresen!



A Volume Texturizer gondoskodik a hajról, amely segítségével hidratálja a hajszálakat és megkönnyíti a fésülést. Különleges teltséget és nagy volument ad a hajnak, amelyet azonnal észrevehet minden frizurán. Ez az ápolás különösen jó a vékonyszálú hajra, és megbízható tartós volument biztosít. Ez a formula megvédi a haját a károsodástól, miközben fésülhetővé válik, csökkenti a hajtöredezettséget, miközben felépíti a szerkezetet belülről kifelé.
Az ápolást a mosott hajra alkalmazza, majd a megszokott módon formázza a frizurát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése