2018. március 21., szerda

Oxigént a bőrnek!!! Tavaszi bőrfrissítés és fiatalítás




Amint a nap kisüt, mindannyian szeretnénk bombaformába lendülni (még akkor is, ha a tavaszi fáradtság egy kicsit visszavesz a lendületből). A testünket feszesítenénk, s általában ilyenkor állunk neki a tavaszi fogyókúrának, nagy sportolásnak, testkezeléseknek, hogy a bikiniben nyáron önbizalommal telve feszíthessünk... 
Azután a kis tükörbe is belenézünk és megállapítjuk, hogy az arcunkat is fel kell turbózni: el kell tüntetni a tél nyomait, hiszen már nem tudunk a sál-sapka kombó mögé bújva szemlélődni. Szinte minden lekerül rólunk! 
A sok-sok szobában töltött idő, a szmog, az alacsony páratartalom, a levegőben lévő por, a fűtés okozta szárazság, sok alapozó, smink, hámlasztásos kezelések esetleges hiánya miatt bőrünk nincs a legjobb állapotában, mert a sejtek aktivitása és regenerációs képessége lelassult: kicsit szürkés, kicsit fakó, negyven felett rugalmatlanabb is lehet,  megereszkedik, kitágulnak a pórusok, megjelennek a ráncok és a barázdák, stb.  A bőrsejtjeink károsodást szenvednek és ezáltal anyagcseréjüknek potenciálja is lecsökken a tél során. Ehhez a leépüléshez az évek csak hozzátesznek... Hiszen ha a bőrnek rossz az oxigén ellátása, lelassul az anyagcseréje, elvékonyodik, elveszti rugalmasságát, laza, petyhüdt, ráncos lesz. Húszévesen bőrünk oxigén-tartalma még közel 100%-os, míg negyvenes éveinkre 50-60%-ra csökken. Ezzel egyenes arányban változik a sejtek újraépülési ciklusa, ami 28 napról akár 40 napra is kitolódhat. 



De saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy szerencsére van megoldás, mégpedig hatékony és látványos megoldás! A Power Oxygen kezelés során a fent leírt problémákat szüntetjük meg, illetve fiatalabb korban meg is előzhetjük azokat!!!
A bőr felső rétegének meghatározó szerepe van a bőröregedésben. Itt történik a kollagén-elasztin szintézis, itt formálódik a hyaluronsav-struktúra, a méregtelenítési folyamatok, a nyirok- és vérkeringés – ezeknek mind tökéletes összhangban kell működnie. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, és az irharétegben zajló folyamatok optimálisan működjenek energiára van szükség. Elsődlegesen ezért kell az epidermisz számára oxigént és hatóanyagokat biztosítani. Az oxigén segít a hámképzésben, a melanin szintézisben, a mirigyek működésében és a sejtosztódásban. Fokozza a sejtek anyagcseréjét, javítja a vérkeringést, regenerál, elősegíti a kollagénképzést, és hatására felerősödnek az öngyógyító folyamatok. Az oxigén és a bejuttatott hatóanyagok belülről kifelé töltik fel a bőrt. Ezeknek a feltöltő folyamatoknak köszönhetően a bőr láthatóan simább, feszesebb és élettel telibb lesz. Az eljárás kíméletes és rendkívül eredményes hatóanyag bejuttatást tesz lehetővé!

 A kezelés hatására a bőr: 
  • feszesebbé, fiatalosabbá válik,
  • halványabbá válnak a pigmentfoltok,
  • fokozódik a kollagén és az elasztin termelés
  • a gyulladásos folyamatok mérséklődnek, rendszeres kezelés hatására meg is szűnnek
  • a bőr ragyogóvá, élettel telivé válik,
  • a bőrben lévő mikrokeringés javul, 
  • fokozódik a sejtek közötti energiaáramlás és anyagcsere
  • a bőr megszabadul a méreganyagoktól

A Skeyndor által megalkotott Power Oxygen 5 lépcsős kezelés során a bőr egy Skeyndor által kifejlesztett bioenergetizáló és nyirokmasszázsban részesül, amit tiszta oxigénnel való bőrkezelés követ, oxigénmegkötő hatóanyagokkal, vitaminokkal és liposzómába zárt revitalizáló összetevőkkel. A kezelés során malachite kivonattal átitatott méregtelenítő, regeneráló maszkkal is kényeztetjük az arcbőrt. 
Már a hámlasztásnál érezhető, ahogyan a bőr fellélegzik! A bioenergetizáló masszázs egy eddig nem tapasztalt, nagyon finom, mélyre ható bizsergetést vált ki - imádtam minden mozzanatát, pillanatát. Olyan, mintha feléledne a bőr! Sajnálom, hogy annyira belefeledkeztem a kezelésbe, hogy elfelejtettem előtte-utána fotót készíteni, mert az oxigénturbósító rész után látványosan feltöltődött, kisimult a bőröm. Nem baj, a következő kezelésnél mindent megörökítek!



Hogy a kezelés hosszan tartó és még látványosabb legyen, otthoni ápolásra javaslom:
City Pollution Barrier Boosting Szérumot, amely egy oxigénbuborékokkal dúsított, antioxidánsokban és méregtelenítő hatóanyagokban gazdag gél, illetve
City Pollution Block Gel Cream + O2 gél-krémet  zsíros vagy kombinált bőrre,amely tartalmaz fermentált tengeri plankton kivonatot, oxigén-megkötő hatóanyagot (perfluorodekalin), oligoszacharidokat, stb., 
valamint száraz bőrre City POllution Block Cream+O2  revitalizáló krémet, amely a gél-krémnél felsorolt hatóanyagokon kívül a benne lévő jojobaolaj, shea vaj, mimóza és napraforgó olajjal teszi bársonyossá a száraz bőrt.


Kívánok mindenkinek jó felkészülést és sok frissítő kezelést c vitaminnal, hyaluronsavval, kollagénnel és társaival a tavaszváró időszakra 😀

(forrás: skeyndor.hu, beauty-forum.hu)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése