2017. december 30., szombat

Elő-szilveszteri kényeztető maszk




Egy háromdimenziós házi kezelésben volt részem ma délelőtt. Tesztelésre kaptam egy cseresznye kivonatot tartalmazó Ionto Cherry Blossom Extract cellulóz maszkot és meg kellett osztanom, hogy milyen igényes arcápoló kiegészítőről van szó. Nagyon finom, zselészerű állagú maszk, amely úgy viselkedik, mint egy "második" bőr! Gyönyörűen rásimul az arcra - így az aktív hatóanyagok egyenletesen és nagy mennyiségben tudnak belőle felszívódni., látványosan hidratál - olyan sima uána a bőr, mintha aludtunk volna jónéhány órát, annyi hatóanyagot tartalmaz, mintha néhány tömény ampullát kentünk volna fel, minden bőrpír eltűnik és mivel finom, zselés állagú a felület, lehet az arcot gyengéden masszírozni is közben. 
Kibontás után egy három rétegű maszkot találunk a tasakban, az egyik külső rácsos réteget lehúzzuk, majd a zselés részét ráfektetjük az arcbőrre, majd miután már felhelyeztük, lehúzzuk a külső réteget is. Húsz percig hagyjuk fenn a bőrön, s ha nem kozmetikusnál vagyunk, hanem odahaza, hanyatt fekve mi is masszírozhatjuk a bőrt, de mindig felfelé irányuló mozdulatokkal! :)



A kezelésben használt bio-cellulóz maszkok a legfejlettebb technológiájúak a piacon.
A maszk alapanyagát laboratóriumi környezetben állítják elő, és tulajdonképpen utánozza az emberi bőrt.
A hatóanyagokat valósággal beinjektálja a bőr mélyébe, ösztönzi a sebgyógyulást és a kollagén termelést. 
A maszk három-dimenziós szerkezete lezárja a maszk felszínét, védőréteget hoz létre, és felgyorsul a hatóanyagok felszívódása.



Az IONTO-Szimbiózis koncepciójához® felhasznált rendkívül finom cellulózszálak optimális felszívódást biztosítanak: a szálak átmérője az emberi haj vastagságának mindössze egy ezrede, hálós szerkezetük pedig ideális módon szállítja a bőrbe az aktív hatóanyagokat.

A cellulóz azonban nem csak egyszerű hordozóanyag - az orvostudomány számára is fontos összetevő. A cellulózt a gyógyászatban nedves sebkötözéshez használják, mivel nagy a folyadék felvételi és szállítási kapacitása, így sebgyógyító hatása miatt értékes alapanyagul szolgál.
Az általam kipróbált maszkon kívül még az alábbiak kaphatók, különböző igény szerint, különböző bőrtípusra, problémára:


PROLINE CELLULOSE MASK TÍPUSAI:
1. Cherry Blossom (cseresznye kivonat)---Érzékeny bőrre
 2. Deep Sea (alga)---Dehidratált, fáradt bőrre
3. Green Tea (zöldtea kivonat)---Egyensúlyhiányos, problémás bőrre
4. Caviar Q10 (kaviár)---Érett bőrre
5. Hyaluron---Dehidratált bőrre
6. Collagen---Öregedő bőrre

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése