2018. január 30., kedd

Futóversenyre készülök 27. nap




Még pénteken végeztem a 27. edzéssel, de nem volt még időm gép elé ülni - elég mozgalmas napok vannak mögöttünk.
Az igazság az, hogy nagyon elégedetlen is voltam az aznapi teljesítményemmel!!! Nagyon vagányan és talán nagy mellénnyel azt állítottam, hogy már csak 10 km/h feletti sebességgel fogok a következő futás alkalmával futni! Na, ebből az lett, hogy a 9 km/h is alig ment, nem hogy több!!!
Fogalmam sincs mi történt aznap: minden kilométer után meg kellett állnom, levegő után kapkodtam, lomha és nehézkes volt a mozgásom... de nem adtam fel, végigvánszorogtam az egészet, de tök gáz volt(am)! A 10*1 km-t lefutottam :) És attól voltam csak boldog, hogy letudtam az egészet. Azóta edzettem ugyan, de nem mertem még futópadra állni... Kiccccsit félek, hogy hogyan alakul a dolog. Azóta, egyik nap letekertem 35 km-t szabadban, dimbes-dombos terepen, pilates-eztem is, de azt nem veszem külön edzésnek (csak azért se - ez a büntim! 😀)


3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Ne add fel!
    Kezd kicsiben. Figyeld a légzésed, növeld a távot, hetente szépen lassan 2km-el. Heti minimum két edzést tarts, ha megjön a kedved, akkor hármat. Kereszt edzésként tekerj, vagy spinningelj. Ha már megvan a 10K, akkor kezdj bele az iramozásba. De ne akarj télen rekordot futni, arra ráérsz majd tavasszal, vagy nyáron a versenyen amit elterveztél.
    A.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a megjegyzésed, odafigyelek ezekre! Az az igazság, hogy a 7 km lazán ment, az nekem a lélektani határ... De valahogy a 10 km gondolata már önmagában megijeszt! De csak sikerül majd ráhangolódnom. Akkor azt mondod, csak fussak, ahogy jól esik és március környékén iramozzak? A verseny egyébként áprilisban lesz :)

      Törlés
  2. BetMGM and FanDuel announce the launch of BetMGM
    BetMGM and FanDuel announced the launch of 성남 출장안마 BetMGM 여수 출장샵 and 남양주 출장마사지 FanDuel Sportsbook 제천 출장안마 on Friday, January 17. BetMGM will offer a risk 여수 출장안마 free bet worth up

    VálaszTörlés